Osnovni DNK

Kreni na put samospoznaje i nauči ThetaHealing® tehniku!

Vjerujem da je svatko, u nekom trenutku života spoznao veličanstvenost svijeta u kojem živimo. Unutar nas, kao i unutar svega što postoji, postoji Izvor kreacije, Energija stvaranja, Životna inteligencija koja je puno mudrija od naših umova. Ta inteligencija koja čini da biljke rastu, da se planeti okreću da se u 9 mjeseci razvije savršeno ljudsko biće sa milijunima procesa koji ga održavaju, zna što je za nas najbolje. Ona nam stalno daje, a o nama ovisi koliko možemo primiti.

Stanje obilja, zdravlja, blagostanja, radosti i ljubavi je naše prirodno stanje i znak da smo potpuno u skladu sa Energijom stvaranja.

Ako nismo u potpunoj ravnoteži i osjećamo da ne živimo svoju istinu, ovo je jedan od načina kako da to postignemo. "Povratak sebi" korištenjem Intuicije i Izvora kreacije, uči se kroz ThetaHealing® uklanjanjem svih blokada koje nas sprečavaju da budemo najbolja verzija sebe, svoj heroj!

Na Osnovnom DNK tečaju, naučit ćete prakticirati ThetaHealing® tehniku koja vam omogućava promijeniti ograničavajuće životne obrasce pohranjene u podsvijesti.

Ti obrasci su nastali kao posljedica iskustava iz života (od začeća pa do današnjih dana, npr. osjećaj usamljenosti, nevoljenosti, neprihvaćenosti…), genetskih iskustava (ono što ste naslijedili od predaka, kao npr. strahove, karakterne osobine i sl.), povijesnih iskustava (iskustva kolektivne svijesti, okoline, naroda, zemlje, kulture u kojoj ste rođeni), te iskustava na nivou duše (to su otisci u vašoj duši koje su ostavile razne traume, boli, patnja, tuga).

Naučit ćete prepoznati i promijeniti svoja najdublja ograničavajuća vjerovanja i osjećaje jer oni privlače u život ljude i situacije koje vas ograničavaju. Često, osim što su ograničavajući, mogu biti uzrokom i tjelesnih oboljenja. Mijenjanjem tih vjerovanja/programa mijenjate svoj doživljaj stvarnosti i na taj način birate svijet, okolnosti, događaje, ljude koji vas okružuju. Postajete svjesni kokreatori svog života, svoji vlastiti režiseri.

Na Osnovnom DNK tečaju aktivirat ćete „uspavane” dijelove DNK kao i kromosom mladosti i vitalnosti. Svatko će doživjeti vlastito iskustvo direktne povezanosti sa Energijom stvaranja, što ujedno postaje trajno blago i otvara horizonte novim mogućnostima.  • intuitivno očitavati („skenirati”) unutrašnjost tijela i vidjeti unutarnje organe
  • iscjeljivati pojedinačno, grupno i na daljinu
  • komunicirati sa anđelima čuvarima
  • očitavati budućnost
  • balansirati serotonin, noradrenalin i dopamin (hormoni sreće)
  • povlačiti teške metale i posljedice radijacije, štetnih zračenja i toksina iz tijela
  • očistiti auru i tijelo od implantanata, negativnih energija i entiteta

Na Osnovnom DNK tečaju također se uči kako:

 Osnovni DNK

Trajanje, uvjeti, adresa…

Preduvjeta za pohađanja tečaja nema!

Termin:

Tečaj traje 3 dana: Prvi dan od 18:00 do 21:00 te drugi i treći dan od 9:00 do 17:00.

Adresa: Hrastovička 36, Lučko

Voditeljica: Suzana Gajdek, ThetaHealing® instruktorica, NLP praktičarka, Wingwave® coach i učiteljica Autogenog treninga

Investicija: 332 eura (protuvrijednost u kunama). Plaćanje na prvi dan tečaja između 17:30 i18:00 ili putem žiro-računa HR2023400091110612524 PBZ.

U cijenu su uključeni:

  • Priručnik na hrvatskom jeziku sa svim neophodnim informacijama o ThetaHealing® tehnici
  • Knjiga “Theta iscjeljivanje” na hrvatskom jeziku (Vianna Stibal)
  • Internacionalni Certifikat THInK-a (ThetaHealing Institute of Knowledge) o položenom Osnovnom DNK tečaju za praktičara ThetaHealing®  tehnike

Prijava je obavezna!

Prijavite se ovdje!  ili ako vam je draže na mob. 098517759

Javite se!

Rado ću odgovoriti na Vaša pitanja! info@simplicitas.hr

Simplicitas d.o.o.

Adresa: Hrastovička 36, Lučko-Zagreb

mob. + 385 98 517759

Društvene mreže

Newsletter

Informacije o Radionicama, Tečajevima i Događanjima, direktno u vaš sandučić!
Predbilježite se na newsletter!
Please wait