Tko sam ja?

Zovem se Suzana Gajdek i pomažem vam prebroditi životne okolnosti koje su postale preteške da se sami s njima nosite. Pripadam skupini ranjenih iscjelitelja jer me potreba da iscijelim sebe, prije desetak godina, potaknula na intenzivan put osobnog rasta i razvoja

Spoznaja da rješavanje životnih izazova ne mora biti teško i dugotrajno, kao i urođena želja za pomaganjem me potaknula na terapeutski rad. Svakodnevno svjedočim da je moguće i ono što se čini nemoguće. Premostiti bolne životne nedaće i živjeti ispunjen život, pun radosti i ljubavi.

Certificirana sam instruktorica i terapeutkinja ThetaHealing® tehnike,  NLP praktičarka, Wingwave® Coach, učiteljica Autogenog treninga,  praktičarka za Imaginativne obiteljske konstelacije, polaznica Art terapijskih edukacija, slikarica, učiteljica skijanja, dugogodišnja plesačica prakse 5 ritmova, majka troje djece.

Educirana sam i certificirana po najvišim američkim i europskim standardima – THInK (ThtaHealing® Institute of Knowledge); DVNLP, IN-ICI, Besseser – Siegmund – Institut; NLP & Coaching Akademia, Nada Kaiser.

Moja priča...

Oduvijek sam bila znatiželjna, a tijekom odrastanja me najviše zbunjivalo kada sam na iskrena dječja pitanja dobivala odgovor da to nije „pristojno“ pitati. S vremenom sam počela iskrenost zamjenjivati pristojnošću i usvajati sve više pravila da bi me bilo lakše voljeti.

Priliku da se vratim sebi i svojoj autentičnosti sam dobila kad se moj svijet srušio. Naglo su mi umrli roditelji, odnos sa sestrom se zakomplicirao, raspao mi se brak, a paralelno s tim sam ostala i bez posla. Kao da sve to nije bilo dovoljno, nakon operacije maternice dijagnosticiran mi je karcinom dojke.

Zahvalna sam na svim dosadašnjim životnim spoznajama jer su one kreirale osobu kakva sam upravo sada

U tom uistinu izazovnom periodu života, zaslugu mom psiho-fizičkom zdravlju pripisujem prakticiranju ThetaHealing® tehnike kroz povezivanje sa kreativnom energijom stvaranja, izvornom  energijom svega što jest.
Buđenje iz vlastite uspavanosti me potaknulo da svojim radom budem podrška svima vama koji želite biti autentični, jednostavni, sretni i ispunjeni te „krojiti“ život po vlastitoj mjeri. smile

Kako vam mogu pomoći?

Naš zajednički rad će vam pomoći da vratite svoju snagu i moć.

Pomažem vam da transformirate i poboljšate odnose s drugima, da se oslobodite straha, nervoze, stresa (zbog situacija poput razvoda, gubitka voljene osobe, preseljenja, rođenja djeteta...), bezvoljnosti, opterećujućih osjećaja poput tuge, ljutnje i zamjeranja, da osvijestite svoje želje, talente, ili vratite samopouzdanje, mirnoću,  zadovoljstvo i radost u svoj život.

Dokle god ne osvijestiš nesvjesno, ono će upravljati tvojim životom i zvat ćeš to sudbinom. - C.G. Jung

Do 7. godine života naš mozak funkcionira u dubokim theta moždanim valovima i pohranjuje u podsvijest sve što smo naučili o sebi i svijetu. Zato nam se gotovo nemoguće osloboditi nekih loših navika, odnosa i emocija, čak i kada ih svjesno želimo promijeniti. Za trajnu promjenu, potrebno je osvijestiti i ukloniti podsvjesne štetne programe.

To se brzo i učinkovito može postići kroz terapeutsko-energetski ThetaHealing®  rad koji se provodi kao vođeni razgovor.

Tretman vas osnažuje da počnete postavljati zdrave granice i preuzimati odgovornost za donošenje odluka koje će vam omogućiti iskustva i odnose kakve želite.
Ovaj rad utječe na vaše fizičko, mentalno, emotivno i duhovno blagostanje.

Osim terapeutskim radom, bavim se slikanjem. Ako želite ostvarenje neke vaše namjere energetski podržati vibracijom boja, za vas ću naslikati personalizirano likovno djelo (healing art).

Individualno možemo raditi: dolaskom u prostor (Lučko) ili na daljinu, telefonom ili putem skypa, na hrvatskom i engleskom jeziku.

U svom radu:

  • cijenim vaše povjerenje i poštujem vašu privatnost
  • s vama sam potpuno iskrena i otvorena
  • odabirem najučinkovitiji pristup i metodu za vašu temu
  • legitimira me educiranost i iskustvo
  • pozitivna sam, optimistična i predana
  • koristim metode kojima se brzo postižu dobri rezultati
  • slijedim put svoga srca s puno ljubavi, strasti i razumijevanja

„I still do not now exactly how it works. But I know for sure that it works. ThetaHealing literally saved my life. I feel blessed and grateful." -  Liza S

 Simplicitas d.o.o. je nastao kao rezultat višegodišnjeg iskustva i pozitivnih rezultata u radu s ljudima. Ime Simplicitas nije odabrano slučajno. Ono znači „jednostavnost“ (lat.), jer život i jest u osnovi jednostavan kada shvatimo da smo sami kreatori vlastitog života.

Misija
Potaknuti vas i nadahnuti da unaprijedite svoj život, da otpustite sva ograničavajuća vjerovanja i osjećaje koje ste prikupili tijekom života i da se otvorite novim mogućnostima. Osnažiti vas da živite ispunjen, kvalitetan i sretan život u skladu s vašom prirodom.

Vizija
Inspirirati vas da i vi postajete nadahnuće drugima na putu samospoznaje. Tako zajedno činimo svijet boljim i sretnijim mjestom za život.

Javite se!

Rado ću odgovoriti na Vaša pitanja! info@simplicitas.hr

Simplicitas d.o.o.

Adresa: Hrastovička 36, Lučko-Zagreb

mob. + 385 98 517759

Društvene mreže

Newsletter

Informacije o Radionicama, Tečajevima i Događanjima, direktno u vaš sandučić!
Predbilježite se na newsletter!
Please wait